Skatteåterbäring 2013Skatteåterbäring juni


I juni betalas 30,1 miljarder kronor ut skatteåterbäring ut till 3,6 miljoner skattebetalare. Skatteåterbäringen i juni betalas ut till löntagare och pensionärer som har deklarerat via Internet, sms, telefon eller Skatteverkets app och senast den 2 maj anmält bankkonto till Skatteverket.

Skatteåterbäringen 8-16 augusti


Du som har anmält bankkonto sker utbetalningen mellan den 8 och 16 augusti. Om inget bankkonto är anmält och du ska få tillbaka minst 2000 kronor kommer Skatteverket att skicka ett utbetalningskort mellan den 12 och 16 augusti. Om du ska få tillbaka mindre än 2000 kronor är de pengarna innestående på ditt skattekonto. Du kan begära att Skatteverket betalar ut summor på mindre än 2000 kronor.

Skatteåterbäring 5-13 september


Du som har anmält bankkonto sker utbetalningen mellan den 5 och 13 september. Om du inte har anmält bankkonto och ska få tillbaka minst 2000 kronor kommer Skatteverket att skicka ett utbetalningskort mellan den 9 och 13 september. Om du ska få tillbaka mindre än 2000 kronor är de pengarna innestående på ditt skattekonto. Du kan begära att Skatteverket betalar ut summor på mindre än 2000 kronor.

Skatteåterbäring 5 november


Om du inte har fått skatteåterbäring tidigare under året betalar Skatteverket ut en omgång i november. Den startar den 5 november.

Skatteåterbäring 5-13 december


Årets sista skatteåterbäring betalas ut några veckor innan jul i december. Den 5 december börjar skatteåterbäringen att betalas ut till bankkonton och från den 9 till 13 december skickas utbetalningskort. Om du inte har anmält bankkonto och vill få mindre än 2000 kronor utbetalt innan jul måste du anmäla det till Skatteverket.

På skatteverkets sida kan du läsa mer om deklarationen och skatteåterbäring.